Pastrmka u krem sosu

Pečena riba u sjajnom umaku od pavlake i začina. Uz bilo kakav prolog od krompira odličan je ručak, čak i za neočekivane goste jer je brzo ...

Pečena riba u sjajnom umaku od pavlake i začina. Uz bilo kakav prolog od krompira odličan je ručak, čak i za neočekivane goste jer je brzo gotovo.

Sastojci za dve osobe:
  • pastrmka, 2 komada
  • pavlaka, 350 gr
  • mirodjija
  • ruzmarin
  • so, biber
Priprema:

Pavlaku stavite sa solju da prokuva, kuvajte oko 10minuta. Dodajte zatim mirodjiju, ruzmarin i biber.
Pastrmku posušite ubrusom pa posolite. Zapecite je sa obe strane da fino porumeni.  
Uzmite posudu dužine pastrmke pa ih stavite u posudu i prelijte ovim kremom. Ostavite da odstoje desetak minuta na toplom pa servirajte. pospite peršunom ili nekim začinskim biljem.

Prijatno!

Slični recepti

Riba 4575879924896818151

Постави коментар

emo-but-icon

Kako ocenjujete naše recepte?

Popularno

Novo

Utisci

item